Tryckmetoder.

För att åstadkomma den optimala produkten använder Arenadekor sig av olika trycktekniker för våra produkter.

Digitaltryck

Det här är den vanligaste trycktekniken och den mest prisvänliga. Motiven överförs digitalt från datamediet till tryckparken och dess produktion. Vi trycker på marknadens alla material med marknadens bästa maskiner.

Plantryck

Istället för att trycka på folie och sedan montera på plåt, aliminium eller pvc, trycker man idag direkt på skivor. Tekniken är ny och vi trycker på flera olika material. För att få maximal styrka i skyltar används Dibond som är en stark och vridstyv aluminiumskiva med plastkärna. Ett bra alternativ istället för plåtskylten.

Tillbaka till toppen av sidan.

Sublimering

Motivet printas först för att sedan värmas (gasas) över på textilen. Med denna teknik får du en enorm färgåtergivning samt en 100%-ig svärta direkt på textil. Printern som används till de stora bilderna är en Vutek Fabri Vu 3360 EC och är världsledande inom digital wideformat printing samt i en Jet-i 3300 DS. HQM print sker i en Mimaki JV4 upp till 150 cm bredd.

Tillbaka till toppen av sidan.

Miljötryck

Vår fabrik var bland de första i Sverige att installera en miljövänlig printer. Maskinen printar med vattenbaserad giftfri latexfärg med ett resultat som slår det mesta! Nu kan du få miljövänliga tryck på textilvepor, banderoller, självhäftande folie, papper, ljuslådebilder mm.

  • Ett flertal ISO sertifierade material med finns att tillgå med printbredd upp till 260 cm.
  • 100% ig svärta samt skarpa små detaljer på polyester textil.
  • 100%ig svärta samt täckning på ljuslådebilder.
  • Extrem skärpa och fotorealistiska tryck på papper.
  • Genomtorrt tryck direkt.

Tillbaka till toppen av sidan.

Till nästa sida
Hem Din arena Produkter Efterbearbetning Material Tryckmetoder Kampanjer Bra att veta Fråga om priser Kontakt
Några av våra kunder:
banderoller skyltar isreklam golvreklam vepor trycksaker banderoller skyltar isreklam golvreklam vepor trycksaker banderoller skyltar isreklam golvreklam vepor trycksaker banderoller skyltar isreklam golvreklam vepor trycksaker banderoller skyltar isreklam golvreklam vepor trycksaker banderoller skyltar isreklam golvreklam vepor trycksaker